Account Manager, Finland

Sales
Onsite
Full time

ASIAKKUUSPÄÄLLIKÖÄ

Mikäli haluat, että odotat maanantaita yhtä paljon kuin perjantaita, tunnet että olet loistava ja hauska tyyppi sekä kokenut tuloksia aikaansaanut konkari tai kokematon tuloksia tulevaisuudessa aikaansaava lupaus, niin voit olla etsimämme vahvistus.

Tervetuloa kyytiimme kehittämään itseäsi sekä yritystämme. Siinä samalla sinulla on mahdollisuus jättää kädenjälkesi koko nopeasti kasvavan alan historiaan.

Serviceform on nopeasti kasvava SaaS-yritys, jonka yksinkertaisena päämääränä on auttaa yrityksiä kasvattamaan myyntiään. Olemme reilu 30:n hengen kunnianhimoinen, kansainvälinen joukkue, jolla on avoin, rehellinen, hauska ja ystävällinen kulttuuri. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Tukholmassa, Barcelonassa ja Colombossa. Olemme kehittäneet maailmanluokan online-työkalun myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tueksi liidien generointiin sekä töiden automatisointiin. Palveluamme käyttävät maailmanlaajuisesti kaikenkokoiset yritykset, kuten RE/MAX, Engel & Volkers, Bo LKV, SAKA, Visma, Sotheby’s, Citroën, Peugeot, FirstTeam, Sundahem, JM Oy ja Vesivek.

Viime vuosi oli menestys, kasvua jatkaen ja entisestään vauhdittaen haemme nyt asiakkuuspäällikköä kaiken ytimeen Suomen Turkuun keskittymään kasvuumme Suomessa. Työsi sisältää uusasiakashankintaa, asiakassuhteen ylläpitoa ja loistavan asiakaskokemuksen luomista sekä olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamista. Tämän lisäksi luot ennen kaikkea loistavaa tunnelmaa toimistollemme.

Menestymisessä auttaa:

· Kerro sinä?

· Ainakin loistava asenne ja tekemisen meininki sekä positiivisuuden luominen ympärillesi

· Halu kehittyä raudanlujaksi ammattilaiseksi

· Puhut ainakin suomea, mielellään myös englantia koska se on sisäinen kielemme

· Etenkin ruotsin, mutta myös norjan ja tanskan kielten taidon katsomme älyttömän isoksi eduksi

Me tarjoamme nämä ja paljon muuta:

· Loistavan työpaikan

· Mahtavat työystävät, kulttuurin sekä toimiston

· Kansainvälisen työympäristön

· Mahdollisuuden matkustaa sekä työskennellä myös muilla toimistoillamme

· Nykyaikaiset etätyömahdollisuudet

· Mahdollisuuden kehittää yrityksen toimintatapoja sekä tuotevalikoimaa

· Tuotteet, joilla voit auttaa merkittävästi asiakkaita tehostamaan liiketoimintaa

· Täydellisen perehdytyksen tehtävään

· Kilpailukykyisen ja motivoivan palkkauksen

· Todella tasokkaat pingisvastustajat sekä välineet

· Totisen Padel-vuoron kerran viikossa

· Halutessasi golfia loistavassa seurassa säännöllisesti

Lue tästä Marin ja Sakarin kokemuksesta Serviceformilla työskentelystä ja hae heidän kollegaksi:”

"Aloitimme molemmat Serviceformilla työt todella avoimin mielin ja intoa täynnä. Kummallakaan ei ollut aikaisempaa kokemusta konversiotyökalujen myynnistä, joten oli uusi maailma odottamassa.

Molempien odotukset ovat ylittyneet moninkertaisesti. Työkaverit ovat muuttuneet työystäviksi ja ilmapiirimme on vertaansa vailla. Yksikään maanantaiaamu Serviceformilla ei ole ottanut kupoliin työn takia. Aiemmasta myyntikokemuksesta on ollut hyötyä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä esimiehen ja koko organisaation jatkuva tuki sekä perehdytys ovat olleet korvaamattomia.

Hyppäsimme Serviceformin remmiin heti alkuvaiheessa, kun Suomen toimintaa laitettiin kunnolla pystyyn. Päivääkään emme ole katuneet tänne tuloa. Työystävien kanssa vapaa-ajalla touhuaminen on myös nostattanut yhteishenkeä huimasti. Voimme suositella koko sydämestämme.”

- Mari Halonen ja Sakari Järvinen, Serviceform

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää lisää, olethan yhteydessä suoraan Miika Varjonen, 050 365 4996 tai [email protected]